Detalji objave

Spremni za zimu – KZČ otvorila Pop-Up store u City Center East!

Stigli su nam hladni dani, a s njima i želja za toplim napicima koji će nas ugrijati. Ako ste ljubitelj čajeva, imamo odlične vijesti za vas! Kuća zelenog čaja otvorila je svoj Pop-Up store u City Center East u Zagrebu, na zadnjem katu kod Cineplexa, gdje će od 1. studenog 2023.do 1. siječnja 2024. nuditi vrhunske čajeve iz cijelog svijeta.

cajevi

Stručno osoblje Kuće zelenog čaja bit će tu da vam pomogne u odabiru, dajući vam savjete o pripremi i kombinacijama koje će dodatno obogatiti vaše čajno iskustvo.

Zeleni čaj, s svojim osvježavajućim notama, bit će idealan pratitelj opuštanja. Za ljubitelje elegancije, bijeli čaj nudi nježne arome koje osvježavaju i opuštaju. Crni čaj, s bogatim i snažnim okusom, pružit će vam energiju i uživanje u svakoj šalici.

Za one koji istražuju bez kofeina, posebno za djecu, trudnice i dojilje rooibos čaj će biti savršen izbor, donoseći toplinu i bogatstvo u svaku šalicu kao i voćni čajevi s raznolikim kombinacijama voća.

Neka vaša šalica zasja toplim tonovima s bijelim čajem, ili istražite čaroliju žutog čaja s blagom slatkoćom. Ayurvedski čajevi, s pažljivo odabranim biljem, pružit će vam balans i harmoniju tijela i duha.

Uživajte u odabiru između različitih vrsta čajeva koje nudi Kuća zelenog čaja – svaki čaj nosi sa sobom priču i okus koji će vas zasigurno osvojiti.

U srcu obiteljskog vlasništva naša Kuća zelenog čaja je puno više od trgovine, to je mjesto gdje se njeguje ljubav prema čajevima i posebnom ritualu koji dolazi s njima. Ova trgovina je rezultat godina posvećenosti, strasti i predanosti stvaranju posebnog mjesta gdje kvaliteta ima svoj dom.

Posebno za nadolazeće zimske praznike, Kuća zelenog čaja priprema i čarobne poklon pakete koji će također uskoro biti dostupni u CCE. Ovi paketi su idealan poklon za najdraže, bake, obitelj ili prijatelje. Zamislite uživanje uz šalicu toplog čaja iz ekskluzivnih paketa, okićenih božićnim ukrasima, stvarajući toplu atmosferu i trenutke dijeljenja s voljenima.

Dođite u City Center East i uživajte u odabiru između različitih vrsta čajeva koje nudi Kuća zelenog čaja jer svaki čaj nosi sa sobom priču i okus koji će vas osvojiti.