Detalji objave

ZELENI čaj kao idealan LEDENI napitak – TOP 3

𝐓𝐎𝐏 𝟑 ZELENA čaja za LEDENI čaj
Donosimo vam naša top 3 ZELENA čaja koja obožavamo pripremati kao hladni napitak.

  1. NARANČA – GREJP 𝑧𝑒𝑙𝑒𝑛𝑖 𝑐̌𝑎𝑗
  2. MENTA – BRESKVA 𝑧𝑒𝑙𝑒𝑛𝑖 𝑐̌𝑎𝑗
  3. ĐUMBIR – LIMUN 𝑧𝑒𝑙𝑒𝑛𝑖 𝑐̌𝑎𝑗

Zeleni čaj s narančom i grejpom: Ova kombinacija dodaje citrusne note zelenom čaju i pruža osvježavajući okus. Možete dodati svježe iscijeđen sok od naranče i grejpa ili koristiti kriške agruma za aromatizaciju čaja.

Zeleni čaj s mentom i breskvom: Menta daje osvježavajući i aromatični okus, dok se breskva slaže s blago slatkim notama zelenog čaja. Možete dodati svježe listove mente i komadiće svježe ili smrznute breskve kako biste obogatili okus.

Zeleni čaj s đumbirom i limunom: Đumbir dodaje pikantan i začinjen okus, dok limun pruža svježinu i kiselost. Možete dodati svježe naribani đumbir i iscijeđeni sok od limuna ili kriške limuna za intenzivan okus.

Zeleni čaj posebno je pogodan za pripremu kao “cold brew” čaj zbog svog nježnog i osvježavajućeg okusa. Kada se priprema kao “cold brew”, zeleni čaj zadržava svoje prirodne antioksidanse i korisne spojeve, rezultirajući glatkom i blagom mješavinom. Sporo namakanje u hladnoj vodi izvlači manje tanina i smanjuje gorčinu koja se često povezuje s vrućim pripremljenim zelenim čajem. Hladno pripremljen zeleni čaj nije samo osvježavajuće i hidratantno piće, već također pruža potencijalne zdravstvene koristi, uključujući poticanje opuštanja, poticanje metabolizma i pružanje bogatog izvora antioksidansa. Njegov svjež i čist okus čini ga popularnim izborom za one koji traže osvježavajuću i zdravu alternativu tradicionalnim ledenim napicima.

Uživajte u ovim osvježavajućim kombinacijama zelenog čaja kao ledenog napitka tijekom cijelog dana!

Više o načinu i pripremi COLD BREW čaja pročitajte ovdje.